where have all the cowboys gone?

where is my John Wayne? where is my prairie-sun? where is my happy ending? where have all the cowboys gone?....

tisdag, januari 10, 2006

anger management

Erhmm... Var kan man köpa en gammal, billig telefon? Min är.. typ... sönder..

8 Comments:

  • At 1:07 fm, Blogger Humbertothewizard said…

    Some cowboys are survive, but the times were changing, as men, Felicia. Instead of the horse we use the car, and we use our fire words as guns, but it still remain in each of us, the charming heart with the wild spirit of their. I'm appear in your space to appreciate your visiting in Angels Sphere. Many happiness to you.

     
  • At 6:52 fm, Blogger felicia said…

    jepp!!

     
  • At 10:32 em, Blogger Hg said…

    En dålig engelsk imitation av Tomas Di Leva? :)

     
  • At 1:10 fm, Blogger felicia said…

    Jag tror han är portugis...

    Jag fattar bara inte hur han vet att jag varit inne på hans sida(lämnade mig veteligen ingen kommentar och då kan han väl bara se att NÅGON från Sverige varit där??..). Detta har ju resulterat i att jag nu är ganska nojig och tror mig vara förföljd så jag måste nog emigrera till Alaska.

     
  • At 1:46 fm, Anonymous Anonym said…

    Lite creepy blogg han har (portugisen alltså). Änglar? Men är inte Alaska väldigt kallt och väldigt långt bort? Varför inte St Tropez? Fast det är ännu närmare Portugal och änglarna å andra sidan.. Oj shit spillde vaniljsås över hela mig..

     
  • At 1:51 fm, Anonymous Anonym said…

    hmm.. kom på att han förstår engelska din nya beundrare. du får nog ta bort min kommentar. annars får du väl djävulen på dig.. skyll min fadäs på sockerchock efter för snabbt intag av äppelpaj!

     
  • At 7:56 fm, Blogger Gipskatten said…

    Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

     
  • At 8:17 fm, Blogger Gipskatten said…

    Angenämt att bekanta sig med dig fröken Felicia.

    Inte nog med att du tillhör den sällsamma skaran som kommenterat i min tre dygn gamla blogg. Det verkar dessutom som att vi bor grannar, eller du skrev i alla fall om Linnéplatsen. Som om inte det var nog så bär jag cowboyboots till vardags. Och nu när the cat ändå är out of the bag så kan jag ju erkänna att när jag gick på mellanstadiet hette snyggaste tjejen jag kände till Felicia och hon var född i slutet av 70-talet. Jag är emellertid tämligen säker på att ni inte är samma person för hon liknade en kanin mycket mer än vad du verkar göra. Det känns lite som att jag ljuger, men det gör jag konstigt nog inte.

     

Skicka en kommentar

<< Home